neljapäev, 24. mai 2018

Šampanja hommikusöögid


Hommikusöögiks Sampanja – pole paha!
Vot on ELU - minu hommikusöök
Aviles
kohtusime sama giidiga kes meil ka eile oli. Kuid kuna meil grupp suur täna, siis ei saanud väga muuta meile ettenähtud kava. Aga siidripeatus tehti ikkagi! Ahahaaa
Aviles on tööstuslinn ning siint on alguse saanud ka ArcelorMittal. Minu suureks rõõmuks juhtusime sellest mööda sõitma kui läksime vaatama nende suurt uhkust - Oscar Niemeyer International Cultural Centre.
https://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Niemeyer_International_Cultural_Centre
Nii kurb kui see ka ei olnud aga mina sellest jurast aru ei saanud. Õnneks polnud ainuke. Ka meie austraalia paarike kommenteerid, et neil Austraalias on selliseid kohti palju aga nemad kutsuvad neid autoparklateks. See vast ongi kõige parem kirjeldus kogu sellele jurale.


Oscar Niemeyer International Cultural Centre

Aviles

Indianos – ilusad majad mis kuuluvad Hispaanlastele kes on käinud Ameerikas rikkust kogumas ning tagasitulles endale ilusad majad ehitanud. Ribadesellas sama moodi, ning märgiks et nad on Indianod istutasid nad sealkandis ka palmipuu maja ette.

Meie järgmine peatus - Luarca.
https://www.youtube.com/watch?v=rAWI-MpvIZk


Järgmine peatus Gijon / XiXon – tõsiselt suur linn, saime vaba aega tervelt 50 minutit. Suundusime kohalikule jalgtänavale aga see oli kuidagi mahajäetud ja tühi inimestest. Vaatamisväärsused jätsime järgmiseks korraks. Leidsime koba peale hoopis mänguaasjapoekese ning tegime seal kiire shoppingu kodus ootava ponksiku tarbeks. Mine sa tea millal jälle vaba aega saab!

Üldised rongiaknavaated on: põllud, mäed, lagunevad majad ja väikesed külad. Aiapidamise lapikesed on siinkandis moes.


Inimestele meeldib laulda – lõuna rongis ja mehed võtsid laulu ülesse. Mida päev edasi seda rohkem ka naised laulavad.

Ning õhtul tuli veel kitarrimees rongi laulma ja seekord sai tõesti juba tantsida. Ütlemata tore pidu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar