reede, 24. juuli 2015

Puhkusest puhkamise päev!

Täna on puhkusest puhkamise päev! Naudime oma uue kodu võlusid. Käisime pisikese reisiselliga mänguplatsil, ta juba mitu päeva seletab meile "kiiikka kaaakka" ... peab ikka teise soovidega arvestama.






Kuna majatagune bassein oli "liiga kaugel" poisi jahutamiseks, siis panime suuremasse kaussi vee ja lasime tal rõdul hullata.
No tegelikult päeval käisime ikka suure basseini juures kaa, sest meie majutusasutusel on ka oma muuseum mida ometigi oli vaja külastada.

Muuseum Apartment Pinos

Muuseum Apartment Pinos

Kuna suur bassein oli hõivatud, siis meile tehti eraldi väike bassein koos mänguasjadega. Aga otse loomulikult see ei olnud nii huvitav kui see suur, kus teised sees hullavad.
Perenaine on väga armas - meile toodi oma aia tomateid, virsikuid söömiseks. Basseini äärde toodi arbuusilõigud ja ploomid. Ma arvan et see kõik on tänu meie pisikesele ponksikule. Väikseid lapsi siin riigis kohe armastatakse.
Ja kui veel majutusasutust kiita, siis meie voodilinadel on pitsid ääres ja käsitsi tikitud kaunistused peal ja osadel on 2m pilutust serva tehtud. Uskumatu.
Ainuke asjalik asi millega täna hakkama oleme saanud, et pesime kõik oma riided puhtaks.
Täna on selline jahedam ilm 29 kraadi, taevas on pilvi ja mõnus tuuleke puhub. Ühesõnaga ideaalne Eesti suve ilm.
Ah jaa, kohalikus vanalinnas jalutasime ka ringi.

Roci vanalinn

Roci vanalinn


Roci vanalinn

Roci vanalinn

Roci vanalinn

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar