neljapäev, 30. juuli 2015

Trühvlid ja brändi

Täna on meie viimane päev siin Roci majutuses. Ja ka reisi lõpp hakkab liginema. Pakime asju ja valmistume pikaks kojusõiduks.

Seni polnud me veel jõudnud ühtegi trühvlitoitu süüa siis nüüd oli kül ülim aeg see viga parandada. Asume ju trühvlite poolest tuntuimas piirkonnas Horvaatias.
Trühvli keskusesk loetakse kül Buzeti linna kuid neid toitusid pakutakse kõikjal. Meie läksime sööma oma koduküla toidukohta. Mina valisin njokid musta trühvli kastmega ja minu mees võttis ravioolid musta trühvli kastmega. Üldine ilme oli toitudel väga sarnane. Meie jäime oma eksperimenteerimistega rahule. Tõesti oli natuke teistsugune maitse tunda.

Njokid

Ravioolid.
















Meie korteri perenaine Eda, kinkis meile veel ühe toreda brändi degusteerimise. Ja nii me ikkagi Buzetti sõitsime. Sihtkohaks Destilerija AurA. Õnneks see asub nn. all-linnas ja me ei pea mäkke ronima. (Buzeti vanalinn asub mäeotsas. Vahel tundub et kõik linnad on nad mäeotsa ehitanud) Jook mida seal toodeti ja pakuti kül päris brändi meie mõistes ei olnud...rohkem nagu puskar. Aga üks meie poolt testitud jookidest oli väga maitsev.

Buzet - Destilerija AurA

Kuigi nad reklaamivad ennast brändi tootjatena, siis minule meeldisid rohkem kõik need kõrval tooted mida nad ka ise valmistavad. Seega pöörasime meie rohkem tähelepanu nende moosidele, šokolaadidele ja oliiviõlile. Kõige huvitavamad moosid olid kõrvenõgesest ja võilillest. Meie ponksikule meeldisid kõik moosid väga."Anna-anna-anna" oli põhiline asi mida kuulsime.

Aparatuur

Nõgese "brändi" valmimas

Ning siis kui meie esimest brändit degusteerisime oli noormees märkamatult hakanud kohalikku šokolaadi proovima - noh nüüd siis see ka tehtud. Õnneks tegu 75%lise tumeda šokolaadiga ning maitselisandiks lavendel. Huvitavad maitsed meie pojal.
Väga tore elamus! Ise me sinna poleks osanud minna, seega suured tänud meie toredale perenaisele.

Destilerija AurA

Destilerija AurA

Ja kuna pikk sõit terendab siis tuleb ikka lapsele ka mängumõnudeks aega jätta!

Roc - kodusel mänguväljakul

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar