neljapäev, 16. juuli 2015

Tehtud - Kohal

Tehtud! 2301 km kodust, meie uus kodu asub Horvaatias.
Agroturizam Toni
Esialgu elame me sellises toredas kohas nagu Motovun. Mitte kül seal keskuses ja mäe otsas vaid ikka allpool kaugemal jalamil.
Kuna viimased 35 km meie "koju" olid üle ootuste keerulised, siis rohkem infot peale väikest puhkust!

.....uh,  olime juba niigi hiljapeal ja kaart viis meid täiesti offroadi niigi juba kaalusime kas tagasi pöörata või kuhu jõuame siin metsas kui ükshetk tuli teepeal pulk ette ning mingi mees ilmus kes kukkus dokumente nõutama. Kiire mõte peas käis läbi, et kas meid nüüd röövitakse aga õnneks oli hoopis tegu tavalise piirikontrolliga ehk siis me olime sisenemas Horvaatiasse. Uhhh...
Aga sellest polnud veel vähe, siis sattusime korralikku serpentiini. Ning meie ponksik otsustas korraldada auto tagaistmel oksepurskaevu 😬
Saime kuidagi ka sellest üle. Aga nüüd ikka oli juba väga hämar ning võõrad ja toredad teed. Oeh. Ning siis tagatipuks hakkasid teele eksima kõiksugu loomad ka veel. Tõesti tekkis korraks tunne, et rohkem enam ei taha sõita ja läheks autopealt maha. Panin aga hambad risti, proovisin pisikest lõbustada ning lootsin et kohe-kohe oleme ka kohal.

Ootamatud serpentiinid üles ja alla, et "koju" jõuda


Kuna serpentiinid polnud piisav väljakutse, siis olid ka loomad teel. Fotole sain ainult jänese.
Teele jäi ka ilusaid vaateid. Vaade Oprtalj / Portole´le
Teretulemast agriturismi!
Meie pererahvas Toni agriturismis

Agriturism on 100%. Tänast hommikusööki külastas pesu-ehtne hobune, kes tahtis ka sellest väga osa saada. Rõdult avaneb kaunis vaade viinapuu istandusele, aias kasvab igasugu puuviljapuid, loomi on ka igasuguseid (kanad, haned, jänesed, eeslid jalutavad ka hoovis jne.)



Kõrval majas elab pererahvas, momendil 4 põlvkonda koos. Omavahel räägivad nad kodus itaalia keeles. Peremees ja peretütar räägivad ka inglise keelt. Aiast on meil lubatud tomateid ja puuvilju võtta. Pirnid on ülihead ja kohe-kohe on ka ploomid täitsa küpsed. Üks negatiivne asi kaa...siin vist on kirbud või mõni muu huvitav putukas. Minu jalalabad on punne täis, pererahval endil on kaa. Ja see pidi tavaline olema. Üks naaberriigi turist kes siin ka perega ööbib, ütles et see ju maakoht siis igasugu putukaid. Noh, eks ma püüan sama mentaliteeti endas siis kasvatada. 

Mõned fotod meie toast kaa. Fotod on tehtud vahetult enne lahkumist.




Seda tuba pidime natuke ümber tõstma, etpoisi voodi sisse mahuks.


Igaks-juhuks magab meie pisike võrgu all
 Pisikesele see agriturismi värk väga meeldis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar