neljapäev, 7. juuli 2016

Esimene sõiduvaba päev

Täna jalutsaime Brno linnas ringi ja nautisime sooja ilma ning ülejäänud osa päevast veedame hotelli basseini ääres!
Homne plaan jõuda juba Horvaatiasse aga millist teed pidi täpselt eks see veel selgineb.

Meie noor toidukriitik otsustas et ka murelid on söödavad kuid vaarikad praagiti välja.

Esialgne võrdlus selle ja eelmise aasta reisist: Ponksik on seni autosõitu talunud paremini kui eelmisel aastal. Eks need mänguasjad aitavad kaasa. Oleme seni teepealt juurde ostnud vaid 2 mänguasja. Esimene neist patareidel töötav puur/kruvikeeraja ja väike mootoratas. Viimased on tema suured lemmikud, neid on vaja igal pool vaadata ja uudistada ning kodus meil ei olnudki mootoratta mudelit.
Kodus kui selja keerasid siis poiss isa aku-kruvikeeraja välja otsis. Seega mängu kruvikeeraja ostmise plaan oli meil ammu olemas ainult need Eesti hinnad hoidsid meid tagasi. Juhuslikult sattus meile täpselt sama kruvikeeraja kätte mis Eestiski kuid Poolas sai selle Eesti hinna 4ga jagada.
Autos on meil ka FP laste mängu pad, mille vanatädi poisile kinkis õhtu enne reisi. Saab kõvasti nuppudele vajutada - ka üks popp mäng meil.
Puudust tunnen sapi-seebist. Meie tegelasel on "MINA ISE" faas. Seega toitu riietele läheb ikka ohtralt ning katsu sa neid plekke käsitsi välja saada tavalise seebiga.
Õnneks on Tescos tavalised T-Särgid 12 euri/3tk. Seega kui peaks hulluks probleemiks minema siis tuleb lihtsalt uued särgid osta.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar