esmaspäev, 25. juuli 2016

Puhkus hakkab läbi saama ehk algas kodutee

Piotrkow Trybunalsk - Hotel Staromiejski

Poolas ööbisime sel korral linnas nimega Piotrkow Trybunalski ja seda sel põhjusel, et see huvitav linnanimi on kogu aeg meile reisi planeerides jalgu jäänud ning nüüd otsustasime seal siis lõpuks ära käija.
Bookingust saime enda arvates kesklinna hea hinnaga ööbimise koos hommikusöögiga.
Aga...

Me tõesti ei oodanud et see asuks linna keskväljakul ehk meie mõistes raekoja platsil ja veel vähem seda et hotelli peasissekäigu kohal asuv kaunis ja muinasjutuline lilledega ehitud rõdu kuulub meie toale. Uskumatu vedamine ja seda kõike 38 euro eest öö. See on hotell kuhu soovitaks ilma pisikese lapseta romantiliseks õhtuks minna. Meie romantiline õhtu oli siis kolmekesi.
Saabusime suhteliselt hilja ning suundusime kiirelt õhtusöögiks kohta otsima. Receptioni teenindaja oli nii meeldiv ning teatas, et ega meil nii hilja on raske midagi leida ja et hotelli köök läheb ka kohe-kohe kinni. Polnudki endal vaja otsustada - läksime uurima kas ja mida nad meile on nõus veel valmistama. Saime söögid ja joogid tellitud-makstud ning lubati ka tuppa ära tuua - super lux.

Järgmine peatus: Regina Hotel ja Kaunas
Kaunas - Regina Hotel
Suurepärane tuba seda on ka fotolt näha. Tegu väikse eramajja rajatud perehotelliga Kaunase äärelinnas. Parkimine kinnises hoovis maja ees. Kui tahta milegi kallal väga norida, siis hommikusöök oli vähe kesine ja kohvi anti ainult 1 väike tassike.

Loomulikult ei saa Leedust lahkuda ilma Leedu 17 külastuseta. Õnneks oli ilm ilus ja poiss sai natuke loomi sööta.

Ja saigi kõik selleks korraks!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar