teisipäev, 5. juuli 2016

Tere Brno!

Täna sai esimest korda sõitu alustatud ilma vihmata ning juba enne kella 11st oli väljas 22 kraadi sooja. Mõnus.
Seda tee ehitust jätkub ka siia poole Varssavit, kuid teed on siin ikka palju paremad kui need mis enne Varssavit on. Enne Tšehhi piiri tegime väikese peatuse Orleni tanklas. Sest hotellis hoiatati et peale Poola on ka Tšehhil piirikontroll ja kaua seal aega võib kuluda ei tea keegi. Tankides meenus meile et selles peatuses olime ka eelmisel aastal. KFC juures on väga korralik mänguplats pisikestele reisijatele. Mänguplatsist oli pisikesel juba selline puudus, et jäätisest ei hoolinud vaid otsejoones mängima.
Tšehhi teemaks 1ks kuuks on 23,51 Eurot - ka selle sai samast peatusest kätte.
Ja kui juba traditsioonilisteks peatusteks läks, siis tegime ühe veel - Tesco umbes 60 km enne Brnod. Sest meil ju ka väikesed ostunimekirjad koostatud mida vaja. Kuna poiss läheb augustist lasteaeda, siis vaja üht-teist muretseda.
Siin peatuses sai blondiin oma esimese lollusega hakkama, unustasin oma autovõtmete komplekti katuseboksile ette. Meenus see loomulikult peale mitmeid kiirteekilomeetreid. Meie kaitseinglitel oli kõvasti tööd, sest katuseboks ei olnud lahti lennanud ja võtmedgi olid alles. Uh! Peab vist kirikusse küünla panema.

Ööbime jälle samas hotellis kui eelmiselgi aastal ehk eFis.
https://www.efihotel.cz/en/
Broneerides oli hinnaks 45 euri öö koos hommikusöögiga + 4 eurot parkimine. Kuid viimase hinda on vahepeal tõstetud ning nüüd kogumaksumus öö eest 51 eurot.
Sel korral meil toaga 100% ei vedanud. Sisustus ja remont kõik sama mis eelmiselgi korral ning beebi voodigi olemas kuid sel korral on tuba tunduvalt väiksem ning aken on tänava poole seega väga lärmakas. Hommikune prügiautoring ajas meie reisiseltskonna väga vara ülesse.Kohutav.
Ma ei mäleta kas eelmisel aastal sai kirjutatud et see Bratislavska nimeline tänav kus hotell asub on väike mustlaste geto. Ehk siis turvalisem on auto parkida sisehoovi parklasse.


 


On selgunud üks raske asi - meie väikemehe söömine. Uued maitsed ja toidud ei istu talle mitte üks raas. Enamalt jaolt sülitatakse kõik toidud välja. Momendil kuuluvad menüüsse: banaan, arbuus, jogurt, kurk ning küpsiselised. Loodetavasti suudame seda asja muuta.
Õnneks on meil mõned purgitoidud kodust kaasa toodud ning tänaõhtune menüü koosneb Salvesti ploffist ja kurgist. 

Oleme kodust umbes 1665 km kaugusel.

Puhkus võib alata!!!
Läheme hotelli soolavee basseini ujuma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar