esmaspäev, 11. juuli 2016

Trogir

Alustame vaatamisväärsustega.

Plaanide koostamine
Esimene peatus Trogir.
Otsustasime minna liinibussiga, turismiinfo soovitusel. Bussid käivad iga 20 minuti järgi. 10-15 minutit bussisõitu ning bussipeatus on vanalinna juures. Kes soovib saab enne veel bussijaama juures olevalt suurelt turult läbi jalutada.
Bussipilet maksis umbes 2 eurot, selle sai bussijuhilt osta kes räägivad kõik natuke inglise keelt ja soovi korral ütlevad sulle millal maha minna kui palud.
Linn ise väga ilus ja kompaktne. Lihtne oli enamus vaatamisväärsused ära vaadata - meie puhul siis ainult väljast poolt kuhugi sisse me ei läinud.
Ning siis koju tagasi ja randa!
Trogir

Trogir

Trogir

Trogir

Trogir

Trogir. Austrid.


Trogir. Austrid.

Trogiris sai teoks üks minu soovidest - süüa austreid.
Täitsa head. Ei ole üldse nii kohutav kui kõik räägivad ning ülesse ka ei aja.
Peab veel proovima.
Trogir

Väljas söömisega on meil tiba keeruline. Ponksik kipub streikima. Oleme jõudnud sinna punkti kus ka meie oleme nüüd telefoni koos multikaga ette andnud et saaksime omad söögid lõpuni süüa. Lootsin et ehk seda meil ei tule aga no ei tulnud välja.
Või kui ta otsustab süüa siis loomulikult ISE ja toidukohas saab korraldatud korralik läbu. Mida mina siis püüan koristada nii palju kui võimalik ning siis suure piinlikusega vabandame ette ja taha ning jätame viisaka jootraha ning põgeneme 4 tuule poole.
Seega on meie söökideks kujunenud kiirtoidud mida saab kaasa osta või siis teeme ise süüa. Poisi lemmikud on pitsa ja pannkoogid.
Õnneks on meil veel mõned Salvesti ja Põltsamaa toitudega purgid autos varuks - seegi kiirtoit, aga ajab asja ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar